АКАДЕМИЈА ТЕХНИЧКИХ СТРУКОВНИХ СТУДИЈА БЕОГРАД
Одсек за саобраћај, машинство и инжењерство заштите
Наде Димић 4, Земун
Почетак / Алумни

АЛУМНИ

Поштоване колегинице и колеге, драги дипломирани студенти свих нивоа студија ВИШСС ТЕХНИКУМ ТАУРУНУМ и сада Одсека за саобраћај, машинство и инжењерство заштите!

Ви сте завршили своје студије и стекли диплому ВИШСС ТЕХНИКУМ ТАУРУНУМ, ипак, надамо се да се овим неће завршити и наша сарадња. Желели бисмо да успоставимо и одржимо добре колегијалне и пословне односе са вама, на обострано задовољство и корист.

У циљу умрежавања, информисања, размене искуства и знања, међусобне комуникације алумниста нашег Одсека, као и одржавања везе Одсека са својим дипломираним студентима одлучили смо да формирамо Алумни клуб Одсека.

Формирање јединствене базе дипломираних студената Одсека за саобраћај, машинство и инжењерство заштите омогућиће, у наредном периоду, формирање клуба алумниста Одсека, са циљем повезивања и развијања сарадње између Школе, алумниста Одсека као и предузећа, организација или институција у којима сте или ћете бити запослени.

Задатак нашег Алумни клуба је да омогући наставак дружења успостављеног у току студија и допринесе јачању струке. Други његов важан задатак је да пружи помоћ дипломираним студентима и успостави активну и константну сарадњу Одсека с једне, и привреде и друштва с друге стране. Поновним успостављањем контаката, остваривањем и унапређењем стручне, образовне, пословне и личне међусобне сарадње – између оних који се баве истом или сличном професијом, доприноси се побољшању квалитета и живота у Школи, промовисању и ангажовању образовних и истраживачких капацитета Школе, промовисању струка и унапређењу квалитета и друштвеног живота алумниста Одсека. Очекујемо да ће овај клуб, на основу искуства чланова Алумнија, Школи дати и корисне информације потребне за унапређење студијских програма, наставних метода, преношење практичних знања и слично.

Да бисте постали члан Алумнија Одсека за саобраћај, машинство и инжењерство заштите довољно је да поднесете захтев на: alumni@tehnikum.edu.rs. Чланство у Алумнију је добровољно и бесплатно.

Чланством у Алумнију стичете могућност бржег и лакшег решавања пословних проблема и дилема, као и остваривање различитих пословних аранжмана, на основу очекиване праксе добрих односа између чланова Алумнија.

Ваше примедбе, сугестије, идеје и предлози који би допринели побољшању рада Алумни клуба Одсека су свакако добродошли! Можете их послати на мејл: alumni@tehnikum.edu.rs, а ми ћемо се потрудити да их максимално уважимо.

Приступница за АЛУМНИ
© Copyright: Одсек за саобраћај машинство и инжењерство заштите, Земун
Техничка обрада презентације: ЦРИ